Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Fjerde tap på rad

Valdres gjorde en bra første omgang på Blåbærmyra, men da poengene skulle deles ut ble det null nok en gang. Vi fikk tap nummer fire på rad, og det tredje strake tapet på Blåbærmyra. Det har aldri skjedd tidligere. Bildet: Ryan Nelson

Valdres stilte med William Nissen (bildet) på høgrekanten i dag, mens Andreas Nyhagen var flyttet ned på backplass for å erstatte Thomas Brekken. Dan Mönell spilte også denne gangen sentralt, mens Robert Rabben fortsatte som spiss.

Valdres dominerte første omgang, og tok ledelsen på et flott skudd fra Ryan Nelson. Men igjen ble det straffe imot, denne gangen etter at Andreas Nyhagen ble for ivrig i feltet. Dan Mönell ga Valdres ledelsen tilbake da han fikk tid og rom like innafor sekstenmeteren, men dessverre greide ikke valdrisene å stå omgangen ut. På en corner etter 45 minutter fikk Gjøviks Sairinen stå i fred for både forsvarere og keeper, og kunne skalle ballen i mål fra kort hold.

Like etter pause økte Gjøvik-Lyn til 3-2 på frispark fra 18 meter. Frisparket var greit nok, men Gjøvik-Lyn burde vært avblåst for hands før de kom så langt. Nå haddeValdres god tid til å slå tilbake, men det var noe skuffende at vi aldri fant tilbake til det gode spillet fra første omgang. Simen Høglien var millimetre fra å utligne, men ballen smalt i stanga på frispark. Også Dan Mönell hadde gode muligheter, men alt i alt var det ikke godt nok det våre gutter hadde å ta fram i andre omgang.

Dommer Kallerud fra Bækkelaget fikk sitt pass påskrevet etter kampen, og hadde nok ingen god opplevelse på Blåbærmyra. Men fokuset bør vel heller være på hva Valdres kan gjøre for å snu en dårlig trend. I de fire kampene som har endt med tap har Valdres vært fullt på høgde spillemessig. Det er derfor lite som skal til før det snur, så det er bare å brette opp skjorteermene og jobbe enda hardere fram mot neste kamp.