Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Juniorene åpnet med uavgjort

Valdres viste bra fotball i 85 minutter, ifølge trener Frank Evertsen. Da hadde Sindre Bolstad og Erlend Sæbu sørget for en tilsynelatende trygg ledelse. Valdres dominerte kampen, og Evertsen mener at ballbesittelsen lå på omkring 80-20 i Valdres' favør. Men valdrisene ble kanskje litt for ivrige etter flere scoringeristedenfor å satse på å trygge seieren.

Etter 85 minutter gjorde en uheldig klarering at en motspiller kom alene med keeper, og dermed 2-1. Noen minutter senere fikk Søndre Land tildelt straffe etter en cornersituasjon der dommeren mente han så holding i feltet. Dermed 2-2, noe Søndre Land kunne være svært fornøyde med.

Kampen tirsdag var kvalifisering til 1. divisjon, og neste kamp i gruppa går førstkommende onsdag borte mot Gjøvik-Lyn.