G19 videre i NM

G19 snudde kampen etter å ha ligget under hele 4-0.

Laget: Tomas V, Henning, Joar, Henrik, Thomas, Alv, JC, Rolf, Andreas, Eirik, Håkon.

Res: Lars Fr (Eirik), Knut O (Rolf), Kristian B, Lars, Erik.

Stillingen til pause var 2-0 til Hallingdal FK. Rett etter pause puttet HFK 2 kjappe, ved at vi tømte mye folk i gjennvinngsfasen. I det 54 minutt begynner vi opphentingen ved Andreas og gir oss ikke før vi scorer 5 mål. På ca 30 min klarer vi mirakuløst å hente opp 4-0 og snu dette til vår favør.

1. omgangen setter vi en stor svart strekk over, dette er en omgang hvor vi ikke er tilstede. Aggresiviteten og trøkket i spillet er helt fraværende og vi blir spillende 1 og 1. Det er vi ikke gode nok til...

I pausen tar vi en streng, men en nødvendig prat om hva som skal til: VI SKAL VÆRE SAMLET.

2. omgang begynner meget svakt. Etter dette er vi heldige, men samtidig gode til å bikke kampen helt rundt.

Slik jeg ser det, så er det et klassisk Dal-oppgjør - hvor det er mye fighting. Desverre er HFK flinkere enn oss til å styre kampen (noe som vi har vært bra på i det siste).

Vi tar med oss 30 min perioden og ser fremover til neste kamp. NM-kamper er gulrøtter for oss og vi er spente på fortsettelsen.