Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Uavgjort mot Raufoss 2

Damelaget spilte 1-1 borte mot Raufoss 2 fredag kveld. Marthe Botten ble målscorer for Valdres.

To lag som begge tillot hverandre lite spillerom, gjorde kampen mellom Raufoss 2 og Valdres FK til en tett og spennende batalje. Det ble mange dueller og spill mellom 16 meterne, uten at noen av lagene fikk skapt de helt store målsjansene i 1. omgang.   Den største målsjansen har imidlertid vi, etter at Anita blir spilt igjennom og kom alene med keeper.

2. omgang ble også jevnspilt. Raufoss går opp i ledelsen etter 70 minutt, etter et gjennomspill som Kaja Bjørkvold setter i mål alene med Gro. Litt surt var det naturligvis, spesielt siden vi produserte tre gode målsjanser i forkant uten å lykkes. Spesielt hadde to av dem fortjent en bedre skjebne. Først setter Thea ballen like utenfor etter et godt innlegg fra høyre, for så å sende av gårde et godt skudd fra 18 m som treffer stolpen.   Foruten sin scoring i 2. omgang, har Raufoss et godt langskudd som Gro får fistet over mål. Våres utlikning kom først i det 91. spilleminutt. Etter flere cornere lykkes vi endelig foran mål. Målscorer var Marthe.

Alt i alt er uavgjort et greit resultat, selv om vi vinner sjansestatistikken 6-3. Raufoss 2 fremstår så langt i sesongen som et solid rekruttlag. Takker for et hyggelig møte, og ønsker de lykke til videre.

Les Raufoss sitt inntrykk av kampen her.

Raufoss 2 - Valdres FK: 1-1 (0-0)
Mål: 1-0 (70) Kaja Bjørkvold og 1-1 (91) Marthe Botten