Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Tøff bortekamp for damene

Damelaget vårt tar turen til Vind i dag for å kjempe om nye poeng. Vind er et av de sterkeste lagene i årets serie og det blir en tøff kamp, men Valdresjentene er også av de sterkeste lagene og går for alle tre poengene på Gjøvik i ettermiddag.

Før kampstart har Vind 3 poeng på 2 kamper, mens våre Valdresjenter har 6 poeng på 3 kamper. Det er kun Elverum og Brumunddal som har startet sesongen feilfritt med 4/4 seire og Brumunddal er også det laget som har slått Vind i år. 

Det blir en tøff batalje, men vi har sterk tro på at våre jenter kan ta med seg noe fra Gjøvik i aften. Følg med på klubbens facebookside og laget instagramkonto @valdresfk_kvinner for liveoppdateringer underveis. Kampstart er 15:00.

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR