Valdres FK - Follebu » Gjensidigebanen KG » 26. juni 2022 16.00
Seniorlagene
Valdres FK - Follebu
Gjensidigebanen KG
26. juni 2022 16.00
Toten 2 0 - 2 Valdres FK
Østre Toten KG
Knut Olav Veimodet: 14 mål
Sander Hansson: 10 mål
Wegger Bergsrud: 5 mål

Tøff bortekamp for damene

Damelaget vårt tar turen til Vind i dag for å kjempe om nye poeng. Vind er et av de sterkeste lagene i årets serie og det blir en tøff kamp, men Valdresjentene er også av de sterkeste lagene og går for alle tre poengene på Gjøvik i ettermiddag.

Før kampstart har Vind 3 poeng på 2 kamper, mens våre Valdresjenter har 6 poeng på 3 kamper. Det er kun Elverum og Brumunddal som har startet sesongen feilfritt med 4/4 seire og Brumunddal er også det laget som har slått Vind i år. 

Det blir en tøff batalje, men vi har sterk tro på at våre jenter kan ta med seg noe fra Gjøvik i aften. Følg med på klubbens facebookside og laget instagramkonto @valdresfk_kvinner for liveoppdateringer underveis. Kampstart er 15:00.

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR