Valdres FK - Follebu » Gjensidigebanen KG » 26. juni 2022 16.00
Seniorlagene
Valdres FK - Follebu
Gjensidigebanen KG
26. juni 2022 16.00
Toten 2 0 - 2 Valdres FK
Østre Toten KG
Knut Olav Veimodet: 14 mål
Sander Hansson: 10 mål
Wegger Bergsrud: 5 mål

Atle Johannessen stemt inn som æresmedlem på Årsmøte

Atle Johannessen stemt inn som æresmedlem på Årsmøte

I forkant av årets årsmøte ble Atle Johannessen innstilt som nytt æresmedlem i klubben. Og under årsmøte til Valdres FK, som ble gjennomført på Scandic Valdres, mandag 28. mars 2022 ble Atle Johannessen enstemmig stemt inn som nytt æresmedlem i Valdres FK. 

Atle har vært trener i klubben i tre forskjellige perioder og har bidratt både fra starten av og foreløpig helt til fjorårets sesong. Så han har, til nå, vært delaktig i hele Valdres FK sin eksistens. Et utdrag av begrunnelsen kommer her: 

"Atle Johannessen var sammen med Mette Christiansen likestilte trenere i jubelåret 2007, da Valdres FK rykket opp til 2. Divisjon på første forsøk i sitt første leveår. Etter noen års pause ble Atle Johannesen igjen hyret inn som trener for 2. Divisjonslaget etter ferien i den turbulente 2014 sesongen, nedrykket var så å si klart da Atle overtok, men laget fullførte sesongen med god stemning takket være Atle". 

Atle er kjent for sitt brennende engasjement, som en god motivator og som en stor humørspreder i spillegruppen. Dette har ført til at humør og godt samhold har vært tydelig å hans lag. Årsmøtet var veldig samstemte på at denne utmerkelsen var veldig fortjent. 

Vi håper selvfølgelig å se Atle på Gjensidigebanen i løpet av året og Atle er selvfølgelig velkommen til å ha roller i klubben også i fremtiden om dette skulle passe. 

Klubben vil komme tilbake med mer informasjon rundt årsmøte etterhvert. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR