Opprykksfest på Myra!

Alt lå til rette for en heidundranes fest på Myra når våre gutter hadde alt i egne hender før siste serierunde. Kravene var av det enkle slaget: ikke tap med 20 mål så blir det opprykk. FOTO: Susanne Adensfield/Avisa Valdres

Hjemmetap var heller aldri aktuelt på Blåbærmyra denne lørdagen, det sørget Valdres FKs midtbanespillere for. Allerede etter 15 minutter sendte Thomas Sørbøen Valdresgutta i ledelsen når han rev seg løs fra en motspiller og kontrollert la ballen tilbake i lengste hjørne utagbart for keeper.

Men Sørbøen var ikke ferdig der, for bare to minutter etterpå satte han inn 2-0 etter å ha kommet alene med keeper fra skrått hold etter flott kombinasjonsspill på vår venstreside. Et mønsterangrep og ledelsen var doblet. To minutter var intervallen det gikk i denne ettermiddagen, for nye to minutter senere legger Knut Olav Veimodet på til 3-0 på en retur fra keeper på eget skudd og seieren er i boks allerede etter 19 minutter spilt.

Men Valdres FKs midtbanespillere var ikke ferdigscoret ennå for åtte minutter før pause legger Kjetil Berge Strandbråten på til 4-0 med en kontrollert avslutning ned i venstre hjørne fra utenfor sekstenmeteren etter en overgang. Festen var allerede i gang og vi ledet 4-0 til pause!

I andre omgang ble det mye bytter for å vise frem for publikummet vårt den store sterke stallen vi har hatt til disposisjon denne sesongen, noe som naturligvis gikk mye utover rytmen i kampen og angrepsspillet. Men Issy Edilsultanov hadde ikke tenkt å reise hjem tomhendt fra Myra denne dagen. Etter 72 minutter drar han seg fri og lene med keeper og setter ballen rolig og kontrollert til siden og i mål og fastsetter med det resultatet til 5-0 og opprykksfesten var i gang så fort fløyta gikk!

Avisa Valdres ved Susanne Adensfield var til stede og har delt følgende video og bilder fra opprykksfesten: