Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Sponset nytt kassaapparat til Loppemarkedet

Fredag forrige uke troppet Karl Hope Jr. opp på loppemarkedet til Valdres FK med nytt kassaapparat. Dette hadde han kjøpt selv for å gi bort til klubben som en gave. Karl har vært en stor ressurs for klubben i mange år, og for fotballen og idretten på Fagernes. Han er en av mange frivillige i klubben som er med og hjelper til, og det setter vi stor pris på. 

Dette er en gave klubben setter stor pris på. Karl brenner for fotballen og lurer alltid på om det er noe han kan gjøre. Når han kom på loppemarkedet forrige fredag sa han at han hadde hørt at vi hadde behov for et nytt kassaapparat. Så da hadde han like så godt kjøpt ett til oss. Han hadde også sagt at om dette ikke passet eller fungerte, så var det bare å si fra så skulle han skaffe ett til. 

Vi er evige takknemlig for gaven som Karl har gitt oss. Dette er noe Loppemarkedet har savnet, men som vi ikke har sett oss råd til å kjøpe tidligere. Vi setter pris på at Karl alltid tenker på oss, og han er et godt eksempel på alle frivillige som tar i et tak og gjør en strålende innsats for klubben vår. Så takk til Karl, og alle andre frivillig som gjør en forskjell i og rundt klubben vår. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR