Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Joey Salden forlater Valdres FK - Klar for svensk fotball

Joey Salden (23) klar for spill svensk fotball og IFK Eskilstuna.

Joey kom til Valdres FK fra den nederlanske klubben Olympia i fjor vinter. Nederlenderen fikk med seg 19 kamper og 2 mål i sesongen 2019, før en alvorlig skade gjorde til at han måtte byttes ut etter 18 minutter i bortekampen mot Sogndal 2 22. september i fjor. Denne skaden har holdt han ute av stand til å trene eller spille kamper siden dette, og dette er noe av grunnen til at han ikke har vært i Valdres siden han reiste til Nederland i fjor høst. 

På grunn av Covid-19 pandemien og usikkerheten rundt om det blir sesong eller ikke, var det vanskelig å vite når Joey eventuelt kunne komme tilbake til Valdres for å trene med laget. Dette, kombinert med skaden han pådro seg i fjor, gjorde til at klubben og Joey kom til enighet om å avbryte kontrakten 1.august i år. 

23-åringen fra Nederland hadde følgende å si etter hans oppholdt i Valdres FK (egen oversettelse fra engelsk): «Jeg hadde en strålende tid i Valdres. Jeg fikk et spesielt fint forhold til familien Rosendal og jeg har utrolig stor respekt for dem og måten de hjalp meg i fjor. Jeg følte meg hjemme i Valdres og ønsker alt det beste til alle i og rundt klubben. Jeg kommer helt sikkert tilbake en gang». 

Vi i Valdres FK takker for gode minner og ønsker Joey lykke til i svensk fotball. Vi håper han kommer sterk tilbake etter et langt skadeavbrekk. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR