Seniorlagene
Valdres FK  -  Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 5 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Lokalgutt signert som trener for G-19

Klubben ble enig med Daniel for noen uker siden, men papirene ble signert 1.mai. Juniorene startet opp igjen med treninger for 14 dager siden så Daniel har allerede kommet godt i gang med treningene med juniorguttene. 

Daniel er fra Fagernes og at en lokalgutt vil være med som juniortrener i klubben er vi godt fornøyde med. Som vi har presentert tidligere har han også signert som spiller, og vil kombinere disse to rollene i månedene fremover. Dette har klubben gjort ved flere anledninger tidligere og vi har god tro på at dette skal fungere. 

Daniel vil ha tett dialog med Atle i treningshverdagen, og kamphverdagen når den tid kommer. Denne dialogen er allerede i gang, da juniorene og seniorene på herresiden noen ganger trener på samme tid eller rett i etterkant av hverandre. Daniel er fotballsmart og har mange taktisk gode tanker, men er fortsatt veldig ung og tidlig i trenerfasen. At han kan samarbeide med Atle og få lære av en som har mye trenererfaring er positivt, og vi har god tro på at dette samarbeidet blir veldig godt. 

Vi vil komme tilbake med en kort status på våre lag i løpet av morgendagen og starten av neste uke. Så følg med på facebook og her på hjemmesiden. 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR