Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

FG Bygg AS er med videre på laget

FG Bygg AS har vært med som samarbeidspartner siden de første sesongene med Valdres FK. Med Gøran Østgård i spissen har FG Bygg AS støttet Valdres i tykt og tynt, og vi er kjempestolt at de vil være på lag med oss i sesongen 2020 også. Logoen deres vil være å finne på våres drakter, samt våre treningsgenser. 

FG Bygg er en bedrift som utfører et variert spekter av oppdrag innenfor tømrer- og murerfaget. De holder til i den sørlige delen av Valdres, men tar gjerne på seg oppdrag i hele regionen. I FG Bygg finner du blant annet erfarne folk som har grundig innsikt i hva som kreves for å bygge i Valdres-terreng. Dette er en lokal bedrift som jobber inn mot det lokale markedet, og dermed et godt alternativ om du vil støtte opp om lokalt næringsliv. 

Vi i Valdres FK er fornøyde og stolte over at FG Bygg vil være med som vår samarbeidspartner. Dette bygger opp under vårt lokale fokus, der lokalt næringsliv er utrolig viktig å ha med seg. Vi gleder oss til sesongen 2020, og ønsker å takke FG Bygg veldig for støtten de alltid har vist oss.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR