Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Festaften på Blåbærmyra

Det ble en fantastisk søndag på Gjensidigebanen, når damelaget kom tilbake fra 0-3 mot Raufoss og vant 4-3 i en ekstremt intens kamp.

1-3 kom etter et flott langskudd fra Monica Strand i det 23. minutt. Valdres skapte flere sjanser ut omgangen, men fikk ikke reduseringsmålet 2-3 før enn Karianne Nyhus satte det inn på flott vis rett før pause.

Etter pause var det sjansebonanza for våre jenter, og hele Myra jublet for straffe når Karianne Nyhus i det 48. minutt ble felt beinkrok på i 16-meteren. Dessverre fikk vi ikke straffe. Lite betydde det når Ingrid Skrindsrud etter 61 minutt satte inn 3-3 på en retur etter et hardt skudd fra Karianne.
4-3 kom fra Karianne etter 76 minutt. Vi spilte oss godt opp via midten, ut på kant og inn i banen. Det var mange gode løp rundt ballfører som skapte plass for Karianne som fikk tatt med seg ballen inn på 16 meter og banket ballen utagbart i nettet. Stor jubel på Blåbærmyra!
Siste 10 minuttene hadde begge lag sjanse til å score, nærmest var nok Raufoss på et frispark fra 18 meter som strøk toppen av tverrliggeren.

Valdres FKs lag: Christina Bråten Liom, Marie Tordhol Halden, Tiril Hilmen, Ingrid Elise Bråten, Kristin Bråten, Emma Remme Øverseth, Monica Strand, Marte Opheim, Anette Bergene, Mari Rosendal Nyhagen, Karianne Nyhus