Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Seier - til slutt!

Poengene satt langt inne, men da Jonas Fugllien Hauge stanget ballen i mål etter 92 minutter, kunne valdrisene juble hemningsløst over tre poeng. To midtstoppere, to dødballer og to hodestøt sørget for at Valdres tok en etterlengtet seier.

Førsteomgangen på Gjensidigebanen var svak, med lavt tempo og lite godt spill. Valdres stod for det som var av sjanser, og Simen Høglien kom nær da han satte ballen "i treverket".

I pausen hadde nok gutta fått beskjed om å få mer fart på sakene, men fikk seg likevel en kalddusj bare tre minutter ut i omgangen. Bjørnevatn sendte en langpasning omtrent fra midtstreken og Valdres-forsvaret ble tatt på senga. Einar Guttormsen kom alene med Rafael Veloso og satte ballen under spanjolen til 0-1.

Valdres kjørte på for utligning, men angrepsspillet sitter ikke som det skal for tida. Rytme og timing mangler framover på bana, men da er det betryggende at dødballene - som Valdres ikke har vært altfor bra på tidligere - nå sitter som de skal. Etter 72 minutter fikk Valdres corner, Jose gikk opp og stanget ballen klokkereint i mål. 1-1.

DSC_9272a.jpg

Jose Maria Cruz Marin satte inn sin tredje skåring på fire kamper.

Det ble kjempet drabelig for poengene det siste kvarteret. Innsatsen kunne ingen klage på, fra noen av lagene. Men det var Valdres som trykket på, og som fikk lønn for strevet etter 92 minutter. Brekken tok et frispark fra høgre fra 30 meter, Jonas Hauge løp inn bak Bjørnevatns forsvar og headet ballen utagbart i mål. Sjelden har det blitt jublet så mye for en skåring på Blåbærmyra!

DSC_9342a.jpg

Roar Amundsen, Simen Ringli og Simen Høglien kjempet hardt i sluttminuttene.

 

Med denne seieren er Valdres foreløpig på trygg grunn. Neste helg er det nye poengmuligheter, da Skedsmo kommer på besøk

.DSC_9387a.jpg

Kommentar unødvendig?

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL