Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Andreas tok med alle poengene til Drammen

Andreas Nyhagen og de andre Godset-gutta kom overraskende lett til poengene på den nye Gjensidige-banen lørdag. 0-3 ble det til slutt, etter at valdrisene hadde vært godt med på notene før pause.

Valdres hadde gode muligheter i første omgang, da Kyle Spence var alene igjennom og Cruz Marin var frampå med et par gode headinger. Men det var Strømsgodset 2 som tok ledelsen på et kjempeskudd fra over 25 meter. Skuddet gikk i stanga og inn uten sjanse for Veloso i Valdres-målet.

I andre omgang spilte gjestene seg gjennom Valdres-forsvaret ved to anledninger, og etter 70 minutter stod det 0-3. Da hadde lufta forlengst gått ut av Valdres-ballongen, og valdrisene strevde med å få tak i ballen fra ballsikre drammensere.Det ble derfor til slutt en enkel seier til et ungt Strømsgodset 2.

DSC_8833a.jpgJonas Hauge og de andre forsvarerne fikk problemer med ballsikre drammensere.

Valdres-trener Ole Anders Ulven registrerte at laget hans ikke hang med i andre omgang: -Det gjelder å skåre på sjansene en har. Hadde vi greid det i første omgang tror jeg kampbildet hadde blitt et annet. Men mål preger kamper, og når vi får 0-1 og 0-2 imot så greier vi ikke å hente energi til å ta igjen forspranget. Det er mye psykologi i dette, sier Valdres-treneren.

DSC_8803a.jpg

Claudio Kiala gride ikke å komme igjennom Strømsgodsets forsvar.

Ex-valdris Andreas Nyhagen var rimelig fornøyd med egen innsats: - Det gikk greit defensivt, mente den tidligere Valdres-backen. Framover fikk jeg vel ikke gjort allverden. Men Andreas og de andre Godset spillerne hadde nok ventet seg hardere motstand i den første kampen på "nye" Blåbærmyra.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR