Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Storseier i storhallen

Valdres slo til med en riktig storseier i den siste kampen i Valdres Storhall. Hele 8-1 ble det, etter 3-1 ved pause. 15-årige Simen Ringli kom inn etter 75 minutter og rakk å skåre sine to første mål for Valdres før kampen var slutt. Bildet: Kyle Spence

Allerede etter tre minutter stakk Simen Høglien inn bak Selbaks forsvar og gjorde 1-0. Skåringen kom etter en fin gjenombruddspasning fra McGiveron. 2-0 var det en Selbak-spiller som satte i eget mål, da han prøvde å avverge et skudd fra Kyle Spence. Kort etter var Kyle Spence alene igjennom, keeper kom ut og begge gikk over ende i duellen. Straffe, mente dommeren, og Kyle satte ballen fint i mål.

Selbak fikk en redusering før pause, da Valdres og spesielt keeper Rafael Veloso ble tatt på senga. Østfoldingene lobbet elegant over en Veloso som var ute på 10-12 meter. Selbak kviknet naturlig til etter dette, og kom høgere opp på banen de siste ti minuttene av omgangen.

Andre omgang var fem minutter gamle da kampens avgjørende situasjon kom:Selbaks Emil Skåksrud stoppet ballen med handa innafor sekstenmeteren. Dommeren pekte på straffemerket og ga i tillegg rødt kort.. Straffen satte Thomas Brekken sikkert i mål.

Resten av kampen ble plankekjøring for Valdres sin del. Thomas Brekken var framme på en retur og gjorde 5-1, mens Claudio Kiala på elegant vis tok ned et innlegg og satte ballen i mål. Kvarteret før slutt kom så 15-årige Simen Ringli på banen. Ringli brukte det siste kvarteret godt og banket inn både 7-1 og 8-1! Unggutten fra Øystre Slidre fikk vist at han har en god skuddfot og at han er kald i avslutningsøyeblikket.

DSC_8551a.jpg

Godt fornøyde karer med to mål hver: Thomas Brekken og Simen Jørstad Ringli

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR