Nye poeng på nytt gras

Damene fikk æren av å spille den første Valdres FK-kampen på nye Gjensidigebanen. Og det var tydelig at det var nye forhold å spille på, for starten av kampen var rufsete. Eller kunne det ha vært varmen?

Etter ni minutter ble valdresdamene nølende på et langt utspill og forærte NTs spiss ballen som enkelt satte inn 0-1. Vi kan sette den på kontoen for unødvendig. Utover i omgangen viste damene tegn på bra spill, med opptil flere trekk i laget. NT ble løpende stort sett i mellom, men sjansene uteble. Mot spillets gang økte NT ledelsen med et flott frispark helt oppe i krysset fra drøye 20 meter. Lenger oppe i hjørnet får man ikke en fotball! 0-2 etter 35 minutter.

Spillet fortsatte i samme spor og damene fikk etter 40 minutter betaling for strevet. Et flott angrep fra bakre rekker endte med at Ingrid Kirkeengen Skrindsrud fikk tåa på et skudd fra Ingrid Elise Bråten, ballen forandret retning og endte i mål til 1-2. Drøye minuttet etter var det balanse i regnskapet der Anja Kampen Hamre satte inn ballen etter en flott kontring. Målgivende fra Ingrid Kirkeengen Skrindsrud. Og det var dette Valdresdamene trengte inn mot 2.omg.

Etter pause fortsatte valdrisene med å presse gjestene tilbake. Ti minutter ut i omgangen fikk Marte Opheim tid til å fyre av fra 16-meteren, og ballen gikk opp i hjørnet til venstre for keeper. Valdres fortsatte med å trykke på, og det ble både skudd i tverrligger og redning på streken. Men det varte til det 87. minutt før kampen ble avgjort. Marie Tordhol Halden førte opp på venstresida og spilte fint igjennom Anja Kampen Hamre. Anja spurtet fra forsvaret og satte ballen sikkert i mål fra fem meter. Dermed 4-2 og game over.

Valdres/Fagernes er dermed oppe på andreplass på tabellen med 13 poeng etter 6 kamper. Kommende uke følger to vanskelige bortekamper, mot Storhamar og Brumunddal.

PS! Kampen mot Nordre Trysil ligger på Youtube!

4-2, og poengene er i boks!

Dagens målskårere: Ingrid Kirkeengen Skrindsrud, Anja Kampen Hamre og Marte Opheim.