Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Lar seg ikke slå!

Årets Valdres-lag nekter å la seg slå! I dag så det stygt ut etter at et sterkt Lillestrøm 2 hadde styrt kampen og ledet 1-0 til pause, men våre gutter kom på banen med nytt mot i andre omgang og greide med iherdig innsats å snu kampen. Bildet: Simen Høglien, Robert Rabben og Jonas Hauge

Dagens Lillestrøm-lag er det beste vi har møtt så langt i sesongen. Romerikingene var ballsikre, og valdrisene ble løpende mye mellom i første omgang. Etter en tversoverpasning fikk en LSK-spiller stå alene på 16-meteren og legge ballen opp i krysset til 1-0. Hjemmelaget kontrollerte resten av omgangen, og vi var vel heldige som ikke fikk flere baklengs før pause.

DSC_8012b.jpg

Claudio Kiala var sterkt delaktig i snuoperasjonen i andre omgang. Her setter han inn 1-1.

Spillerne hadde tydeligvis fått seg en oppstrammer av trener Ulven i pausen, for det var et nytt og mer iherdig lag som tok tak i kampen i andre omgang. LSK var var sjeldnere på farten foran Veloso i Valdres-målet, mens Valdres på sin side begynte å produsere sjanser. Claudio Kiala utfordret stadig på venstresida, og etter en fin gjennombruddspasning fra McGiveron satte han elegant ballen i mål til 1-1.

Det var Valdres som så ut til å ha mest energi ettersom kampen gikk mot slutten, og et frispark etter ca. 80 minutter ble avgjørende: Simen Høglien skjøt hardt, keeper greide ikke å holde og Dominic McGiveron var raskt framme og satte ballen opp i nett-taket. Og tross Lillestrøm-press og skudd i tverrliggeren greide Valdres å ri det hele av.

Dermed ble det nye tre poeng, fortsatt tabell-ledelse og et nytt bevis på at hardt arbeid ofte gir gode resultat.

Vi gleder oss til onsdag!

BS

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR