Ola senket Redalen

Nykommer Ola Adeyemos to mål var tilstrekkelig til å sikre en knapp seier mot Redalen lørdag. Dermed ble det tre livsviktige poeng og Valdres er igjen over streken.

I første omgang var det lite å glede seg over på Blåbærmyra. Regnet pøste ned og på banen var det også grått. Eneste lyspunktet fra vår side var et straffespark etter 20 minutter. Det var hands i Redalens forsvar, og debutanten fra England satte ballen i mål. Men mot slutten av omgangen kom redølene tilbake og utlignet til 1-1 etter corner. Spillemessig var gjestene det beste laget før pause, og utligningen var derfor fortjent nok.

Valdres kom noe bedre etter pause, og etter et kvarters spill var det klart for 2-1 - trodde vi. Dan Mönell ble ulovlig taklet i feltet, og Ola Adeyemo gjorde seg  klar for sin andre skåring. Men skuddet var dårlig plassert og keeper hadde ikke altfor store problemer. Returen satte Ola utafor for åpent mål. Tilskuerne rev seg i håret, men Ola fikk sin revansj: Etter 65 minutter headet han et frispark fint i mål. Skåringen kan du se i nettutgava til avisa Valdres:

Men dramatikken var ikke over. Da det var spilt 78 minutter ble Ryan Nelson litt for ivrig i en tackling, bommet på ballen og traff Helge Andre Jøndal med knottene først. Rødt kort, mente dommer Ottar Rand­gaard fra Brøtt­um IL. Men Redalen greide ikke å produsere altfor mye det siste kvarteret, dermed ble det tre svært så viktige poeng for Valdres og en foreløpig åttendeplass på tabellen.

Totalt sett var det en svak kamp vi fikk se på Blåbærmyra, og Valdres må heve seg mange hakk dersom det skal være mulighet for poeng mot Stabæk 2 neste helg. Et lyspunkt var likevel Roar Amundsen, som Drageberget kåret til dagens beste, samt George Milner, klar igjen etter skade og med gode bidrag i andre omgang.