Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 24. september 2018 20:30
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
24. september 2018 20:30
Valdres FK  -  Kråkerøy
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Nye bekjentskaper for Valdres-publikummet

Roar Amundsen (bildet) og Ola Adeyemo blir nye bekjentskaper for Valdres-publikummet på Blåbærmyra lørdag. Adeyemo debuterer for Valdres FK, mens Amundsen spiller sin første kamp på Blåbærmyra.

Roar Amundsen kommer fra Vinstra og begynner som lærer ved Valdres vidaregåande nå i høst. Han debuterte for Valdres FK med vel en omgang i bortekampen mot Eidsvold Turn, men får nå sin første hjemmekamp. Øyvind Lund sier til "Valdres" at  "Roar er en kjempetype. Han glir veldig godt inn i miljøet, i tillegg tar han ansvar i treningsarbeidet. Ved siden av å være en ballvinner, er han god med ball i beina. Vi får aldri nok av slike typer på et lag."

Olaguten.JPG

Ola Adeyemo (over) kom til Valdres på mandag, og har nå gjennomført ei ukes trening sammen med laget. Adeyemo kommer trolig til å starte på topp mot Redalen, og håpet er naturligvis at han skal tegne seg i målprotokollen alt i første kamp.

Forøvrig er Andreas Nyhagen ute av troppen etter å ha takket ja til Strømsgodset. Derimot er George Milner klar til dyst etter kjevebruddet i vår. Lagkaptein Øyvind Lund stiller også, trass i flytting til Oslo. Lund har varslet at han kommer til å gi seg som spiller ettersom han ikke får nok tid til trening. I så fall kan dette bli siste gang vi ser Lund på Blåbærmyra, i alle fall for i år!

Kampodds NordicBet:

Valdres FK - Redalen      1,52       5,25      3,80

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 24.09 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Raufoss 2
Damer 3. div
lørdag 29.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kvik Halden
Norsk Tipping -ligaen
søndag 14.10 kl. 17:00
Valdres FK - Faaberg Fotball
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL