Valdres FK - Strømsgodset 2 » Gjensidigebanen » 16. september 2019 18:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
16. september 2019 18:00
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Nye bekjentskaper for Valdres-publikummet

Roar Amundsen (bildet) og Ola Adeyemo blir nye bekjentskaper for Valdres-publikummet på Blåbærmyra lørdag. Adeyemo debuterer for Valdres FK, mens Amundsen spiller sin første kamp på Blåbærmyra.

Roar Amundsen kommer fra Vinstra og begynner som lærer ved Valdres vidaregåande nå i høst. Han debuterte for Valdres FK med vel en omgang i bortekampen mot Eidsvold Turn, men får nå sin første hjemmekamp. Øyvind Lund sier til "Valdres" at  "Roar er en kjempetype. Han glir veldig godt inn i miljøet, i tillegg tar han ansvar i treningsarbeidet. Ved siden av å være en ballvinner, er han god med ball i beina. Vi får aldri nok av slike typer på et lag."

Olaguten.JPG

Ola Adeyemo (over) kom til Valdres på mandag, og har nå gjennomført ei ukes trening sammen med laget. Adeyemo kommer trolig til å starte på topp mot Redalen, og håpet er naturligvis at han skal tegne seg i målprotokollen alt i første kamp.

Forøvrig er Andreas Nyhagen ute av troppen etter å ha takket ja til Strømsgodset. Derimot er George Milner klar til dyst etter kjevebruddet i vår. Lagkaptein Øyvind Lund stiller også, trass i flytting til Oslo. Lund har varslet at han kommer til å gi seg som spiller ettersom han ikke får nok tid til trening. I så fall kan dette bli siste gang vi ser Lund på Blåbærmyra, i alle fall for i år!

Kampodds NordicBet:

Valdres FK - Redalen      1,52       5,25      3,80

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 16.09 kl. 18:00
Valdres FK - Strømsgodset 2
Norsk Tipping -ligaen
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR