Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

En ny og helt annerledes utfordring

Kaptein Øyvind Lund stiller ikke til kampen mot Lokomotiv Oslo lørdag, og har overlatt kapteinsbindet til Thomas Brekken. Borte er også Ryan Nelson, som har igjen en kamp å sone, men ellers skal alle være klare til kamp. Her er Atle Johannessens tanker om kampen.

En ny og helt annerledes utfordring

Vi gjennomførte en meget god kamp borte mot serieleder Stabæk 2 forrige lørdag og det har gitt en god giv inn i laget. Å møte et lag som Stabæk 2 i den situasjonen de er i, og vi er i, er ganske så spesielt. Stabæk som klare favoritter med masse å forsvare. Vi som underdogs med alt å vinne. For oss var det helt klart at det å møte det som var en antatt overmakt ga oss en ekstra boost motivasjonsmessig. Samtidig så visste vi at vi som enkeltspillere er mer enn gode nok til å matche unggutta på Stabæk. I fellesskap la vi en slagplan som ble utført til punkt og prikke av alle i troppen samt støtteapparatet. Sammen sto vi i mot et godt og ungt topplag. Sammen tok vi 3 poeng som ikke mange andre enn vi hadde håpt på.

Lørdag venter en helt annen motstander. Bare for å ha sagt det; Lokomotiv Oslo er ikke noe dårlig lag. De slipper veldig lite til, men scorer heller ikke så fryktelig mange mål. Vi vant 2-1 borte i vårsesongen. Nå er det vi som skal forsvare noe etter to strake seiere. Nå er det motstanderen vår som har alt å vinne. Vår utfordring blir å opprettholde og gjenskape og forbedre den prestasjonen og innsatsen vi la ned mot Stabæk. Klarer vi det, så vinner vi. Klarer vi det ikke, og det sitter oppe i hodet, så taper vi.

Fra kl 1400 og utover får vi svaret!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR