Strømsgodset 2 - Valdres FK » Åssiden stadion » 27. mai 2019 18:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Åssiden stadion
27. mai 2019 18:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Damene innleder høstsesongen med dobbelkamp

Damene starter høstsesongen lørdag med kamp mot Nordre Trysil på Blåbærmyra. Alt dagen etter setter jentene kursen mot Toten for å møte Eina. Bildet: Monica Strand

Status etter vårsesongen er at Valdres ligger på sjetteplass med 12 poeng. Det ble tre seire, der den ene var "gratis" i og med at Raufoss 2 ikke møtte, tre uavgjorte og fire tap. Trener Joakim Wiik gir karakteren "godkjendt minus": - Vi skåra litt for lite mål, sier Vik, men på den andre siden slapp vi heller ikke inn allverden.

Hvordan er spillersituasjonen nå foran høstsesongen?

- Vi mister to spillere. Manon de Vries flytter fra distriktet mens Anette Hagasæt har valgt å gi seg med fotballen. På den annen side er Pia Wetlesen tilbake i trening etter korsbåndskade. Så får vi se hvor fort hun kommer seg etter det lange skadeavbrekket. Vi disponerer da 13 spillere, men har som tidligere avtale med Fagernes og Aurdal/Leira om å benytte spillere derfra ved behov.

Wiik forteller at laget har trent siden onsdag i forrige uke, og at de vil ha fem økter bak seg før lørdagens kamp. Nordre Trysil vant oppgjøret i vår med 2-0, en kamp jentene våre var svært så skuffet over. Det er dermed en revansjesugen gjeng som stiller på Blåbærmyra lørdag.

Kampen begynner kl. 15 og publikum er velkomne!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR