27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Israil Edilsultanov: 1 mål

Ett mål avgjorde mot serielederen

En skåring etter fem minutters spill gjorde at serieleder Brumunddal kunne ta med seg alle tre poengene fra Blåbærmyra i dag. Men andreomgangen var kanskje den beste Valdres har spilt i år. Bildet: Lagkaptein Andrea Kjeldsrud.

Skåringen kom på en heading fra fem meter etter innlegg fra venstre. Brumunddals gode venstreving stelte til mange farligheter i første omgang, og Valdres skal nok være fornøyd med at stod bare 0-1 til pause For selv om banespillet var jevnt, var det dølene som skapte sjanser. Valdres greide ikke spille seg til noen reelle muligheter før sidebytte.

DSC_3896.JPGKeeper Andrea Skattebo hadde nok å ta seg til, særlig i første omgang.

Valdresjentene var mye friskere i andre omgang, og Brumunddal fikk etterhvert nok med å forsvare seg. Valdres produserte en del halvsjanser, og en kjempesjanse der ballen rullet på streken etter corner. Men tross iherdig innsats kom ikke våre jenter nærmere, og hedmarkingene kunne dra et lettelsens sukk da dommeren blåste for full tid.

DSC_3851.JPG

Manon de Vries spilte på topp for Valdres før pause.

Tross tapet er det mye positivt å ta med fra kampen, og fortsetter spillet som i andre omgang kommer det til å bli mye poeng framover.