Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Valdres FK 3 - 1 Vestfossen
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Valdres til junior elite

Valdres FKs juniorer hadde kniven på strupen foran dagens kamp møt Gjøvik-Lyn på Blåbærmyra: Kun seier var godt nok om det skulle bli spill i kretsens elitedivisjon. Det gikk så vidt, med 2-1 til Valdres.

Ettersom Valdres hadde tapt de to bortekampene, mot Lillehammer og Nordre Land, var det altså bare seier som gjaldt i kveld. Etter kveldens resultat endte tre lag på 6 poeng: Valdres, Gjøvik Lyn og Nordre Land. Men Valdres står med ett plussmål mer enn Gjøvik-Lyn. Det er vel det som kalles marginer?

Både Gjøvik Lyn og Valdres stilte sterke lag i kveld, og for hjemmelaget debuterte engelske George Milner.  Det første vesentlige som skjedde var at Knut Ole Ranheim reddet et straffespark, men noe senere i omgangen ble det likevel 1-0 til gjøvikenserne. Før pause hadde Milner sørget for 1-1, etter at Valdres fikk et gunstig brudd.

Etter pause kom Bjørn Tore Hyhus inn og avgjorde kampen. Nyhus vant en duell, tok med seg ballen inn i feltet og la den ned i hjørnet.

Trener Øyvind Nyhagen synes at kampen i dag var noe rotete. Men valdrisene viste god innsats og arbeidsmoral,  og treneren mener at det var det kollektive arbeidet som sørget for seier og avansement.

Laget: Knut Ole Ranheim, Marcus Hermundstad, Jonas Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen, Elias Rying, Benjamin Vidme Skattebo, Sander Rosendal, Andreas Nyhagen, George Milner, Joakim Solbakken og Marius Bråten

Inn i 2. omgang; Sander Svanheld, Bendik Strand Moen og Bjørn Tore Nyhus

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 19.08 kl. 15:00
Valdres FK - Toten
Junior elite
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL