Valdres FK - Stord » Gjensidigebanen » 19. oktober 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Stord
Gjensidigebanen
19. oktober 2019 13:00
Bergen Nord 8 - 0 Valdres FK
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Kjempet inn tre poeng!

Klokka på Blåbærmyra viste 90 minutter da Anja Kampen Hamre gikk ut for å ta en corner fra venstre. Ballen ble slått mot første stolpe, der Birgit Liekren Hovi møtte med overkroppen og tvang ballen i mål. Dermed tre viktige poeng til Valdres mot Eina/Bøverbru/Reinsvoll. Bildet: Anja i godt driv.

Valdres FK/FIL/AL - Eina/Bøverbru/Reinsvoll 2-1 (0-0)

Valdres var best det første kvarteret i kveld, men siden jevnet spillet seg ut. Lagene hadde en stor sjanse hver i første omgang: Totningene sendte ballen i tverrliggeren fra tjue meter mens Anja Kampen Hamre lobbet ballen over keeper, men også utenfor mål. Ellers skjedde det lite i en svak førsteomgang.

DSC_3401.JPG

Andrea Skattebo tok det som kom før pause.

Det ble et helt annet trøkk i kampen etter pause, og det tok bare tre minutter før Valdres tok ledelsen. Kamilla Ringen skar inn fra venstre og satte ballen oppe i nærmeste hjørne. Men bortelaget utlignet bare minutter seinere da et hjørnespark ble headet i mål.

Det ble kjempet drabelig fra begge lag for å få inn seiersmålet, og valdrisene lå et hakk over både i spill og sjanser. Men Eina hadde et solid midtforsvar som ga Anja & co lite spillerom. Det varte derfor til 90 minutter før Birgit Liekren Hovi greide å få ballen de nødvendige centimetrene over målstreken.

DSC_3449.JPG

Ingen sure miner hos Birgit og Kamilla etter kampen!

Trener Joakim Wiik roste jentene for hvordan de stod fram i andre omgang. Det var helhjertet kjemping over hele linja som sørget for tre poeng denne kalde aprilkvelden.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 19.10 kl. 13:00
Valdres FK - Stord
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 23.10 kl. 19:30
Valdres FK - Faaberg/Lillehammer G19-2
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR