Vard Haugesund - Valdres FK » Haugesund stadion » 24. august 2019 16:00
24. august 2019 16:00
Valdres FK 0 - 9 Fyllingsdalen
Sivert Månum: 1 mål

God start på junior elite

Valdres slo Ridabu 5-0 i første kamp i junior elite på Blåbærmyra i kveld. Eneste skår i gleden var at keeper Knut Ole Ranheim måtte kjøres på sykehus med skade i foten. George Milner (bildet) spilte en omgang og skåret to mål.

DSC_3331.JPG

Det var til tider trangt foran Ridabus mål. Vi ser Ørjan Vilhelmshaugen, Bjørn Tore Nyhus, Bendik Strand Moen og William Nissen

Engelskmannen George Milner, som er høyaktuell for A-laget mot Stabæk 2 på mandag, fikk 45 minutter i kveld. Han satte inn 1-0 med et ekte brassespark etter 9 minutter, og la på til 2-0 på frispark mot slutten av omgangen. William Nissen brukte farten sin et par minutter seinere og la på til 3-0. Dessverre måtte keeper Knut Ole Ranheim ut etter et kvarters spill med en skade i leggen, men spissen Marius Bråten hoppet inn og så ut som han aldri hadde gjort annet enn å stå i mål!

I andre omgang løp Joakim Solbakken og Bjørn Tore Nyhus igjennom hedmarkingenes forsvar og sørget for 5-0.  Gjestene overtok riktignok mye av spillet utover i omgangen, men Bråten i buret var både god og heldig. dermed ble det en klar seier i en kamp som var mer jevnspilt enn resultatet tyder på.

Trener Øyvind Nyhagen var fornøyd med resultatet, mens ikke alltid med spillet. Bare i perioder fikk laget ballen til å gli. Nyhagen roser imidlertid spillerne for å ha gjort en helhjertet innsats.

Neste oppgave blir Ottestad borte onsdag 3. mai.

Valdres FK - Fana
Valdres FK - Kongsvinger 2