Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

Juniorene knuste Toten

Juniorene har startet kvalifiseringen for spill i junior elite. I første kamp ble det tap for Lillehammer, men i dag måtte Toten reise hjem fra Leira med 0-6 i bagasjen. Andreas Nyhagen avgjorde kampen i første omgang; her setter han inn sitt fjerde.

Valdres FK - Toten 6-0  (4-0)

Kampen mot Toten ble hverken jevn eller spennende. Alt etter et kvarters spill hadde Andreas Nyhagen laget hat-trick, og resten av kampen ble vel det en kan kalle plankekjøring. 1-0 kom på frispark fra 17 meter, 2-0 etter at en corner ble lagt ut i feltet og 3-0 på straffe. For sikkerhets skyld la Nyhagen på til 4-0 rett før pause, da han lobbet over keeper etter en flott gjennomspilling.

DSC_2592.JPG

I andre omgang ble Andreas Nyhagen tatt av banen, og Valdres gjorde også en rekke andre bytter. Det hindret ikke Joakim Solbakken å legge på til 5-0 før Sander Rosendal avsluttet med nummer seks.

Valdres hadde det meste av spillet også i andre omgang, og bare ved et par anledninger måtte keeper Knut Ole Ranheim vise hva han er god for. Men totningene, som forøvrig stilte med et par jenter i troppen, kunne fort fått med seg iallefall ett mål tilbake over Tonsåsen.

Trener Øyvind Nyhagen var godt fornøyd med kampen, og særlig forsvarsspillet. Framover på banen gikk det ikke like knirkefritt, til tross altså for seks mål.

Startoppstilling: Knut Ole Ranheim, Elias Rying, Jonas Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen, Benjamin Widme Skattebo, Marcus Hermundstad, Sander Rosendal, Bendik Strand Moen, Andreas Nyhagen, Marius Bråten og William Nissen.

Inn i 2. omgang: Joakim Solbakken, Kai Noe Visnes, Marcus Mikkelsen, Nikolai Nissen, Sander Svanheld og Simen Høgsnes.

Neste kamp går om ei uke, borte mot Nordre Land.