Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Cupseier gir 2500 i odds!

Valdres FK herrer sesongåpner med cup-kvalifisering mot Follebu søndag kl. 14. Kampen går på Linflåa kunstgressbane i Østre Gausdal. Trener Atle Johannessen mener det blir en tøff match for valdrisene.

Motstander Follebu spiller i 4. divisjon, altså ett hakk under Valdres. Men trener Atle Johannessen er klar på at Follebu borte blir en vanskelig oppgave: - Follebu spilte nylig treningskamp mot Lillehammer og tapte bare 0-2, sier Johannessen. De har en meget bra spiller i midtstopperen Øystein Kvello (ex-Lillehammer), som vi vet har ekstreme ferdigheter på hodet, og som vi må se opp for.

De to lagene møttes også i tilsvarende oppgjør for to år siden, også da i Gausdal. Valdres vant kampen 3-1, etter skåringer av Haris Heremic, Joakim Wiik og Jonas Jørgensen (bildet). Ingen av de tre stiller søndag. Av laget som stilte i 2015 er det nå bare to spillere tilbake: Øyvind Lund og Thomas Brekken.

DSC_0529 - Kopi.JPG

Usikker Veloso

Hos Valdres er keeper Rafael Veloso usikker. Fredag ble det fortsatt jobbet med å få ham spilleklar, etter at det har tatt lang tid å få klar alle dokumenter. Atle Johannessen håpet å få spilletillatelsen i orden i løpet av fredag eller lørdag. Forøvrig er alle valdriser minus Ayouba Swaray klare til kamp.

Har du tro på at Valdres vinner, så gir Nordic Bet 1,20 i odds. Follebu-seier vurderes til 7,35 og uavgjort gir 6,95. Setter du ei kroner på at Valdres FK går helt til topps i cupen, så får du 2500 igjen...

Troppen ikke komplett

-Er troppen klar nå foran starten på sesongen, spør vi Atle Johannessen. -Det tror jeg ikke vi kan si, svarer Valdres-sjefen. - Vi jobber for øyeblikket med et par unge engelskmenn, så vi får se hva som skjer her. Ellers er det stadige henvendelser fra mer eller mindre meritterte spillere som ønsker å spille for Valdres FK, og ennå er det over tre uker til seriestart...

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR