Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Solid tap mot Brumunddal

Valdres FK - Brumunddal 1-6 (1-2)

Valdres manglet keeper i dag, men problemet ble løst ved at gjestene lånte ut sin antatte førstekeeper, Emil Holst. Forøvrig manglet Øyvind Lund og Andreas Nyhagen, som begge er småskadet. Thomas Brekken måtte gi seg i 1. omgang med smerter i achilles-senene.

Startoppstilling: Emil Holst, Benjamin Skattebo, Knut Masdal, Ørjan Vilhelmshaugen, Thomas Brekken, Simen Høglien, Robert Rabben, Runar Brenden, Jonas Hauge, Dan Mønell  og Charlie Abrahams.

Brumunddal, som spiller en divisjon over Valdres, dominerte kampen fra start til mål, men Valdres hang brukbart med i perioder av den første omgangen. Valdres' mål kom på straffe ved Simen Høglien, etter at Dan Mönell ble lagt ned i feltet. Forøvrig var det ikke mange sjansene hjemmelaget hadde, og prøvespilleren fra England, Charlie Abrahams, kom sjelden i kontakt med ballen.

I andre omgang overtok Robert Rabben spissplassen etter Abrahams, men også Rabben fant arbeidsforholdene vanskelige. Dan Mönell og Rabben hadde en sjanse hver til å pynte på resultatet, men dølene hadde ingen problemer med å sette inn fire nye mål. Valdres på sin side gjorde flere bytter, så det var et nokså ungt lag som avsluttet kampen.

I tilsvarende kamp i fjor vant Brumunddal 6-0, så det ser ut til at Valdres har tatt et godt steg framover denne sesongen...

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR