Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Tynset snudde og vant

Valdres ledet 2-0 ved halvtid i dagens kamp på Tynset. Men i andre omgang måtte Rafael Veloso se ballen i nettet tre ganger, den siste på overtid. Hjemmelaget vant dermed 3-2 og havnet foran Valdres på tabellen. Dan Mönell (bildet) skåret det første for Valdres.

- Hva var kampplanen i dag, Atle Johannessen?

- Vi ville gå ut lavt og satse på overganger. Det lyktes vi da også svært bra med i færste omgang, men dessverre ikke i annen.

-Målene?

- Det førstevar en solo-prestasjon av Dan Mönell. Svensken førte ballen over halve banen og holdt lekestue med Tynset-forsvaret, før han satte ballen hardt i motsatt hjørne. Vårt andre mål kom på frispark ved Simen Høglien. Fra ca. 18 meter satte han den knallhardt i keeperhjørnet.

- Men i andre omgang var det Tynset som kjørte kampen?

- Ja, det var det, og på bakgrunn av andreomgangen var det nok ikke helt ufortjent at de vant til slutt. Tynset kom til mange innlegg, som vi greide å rense godt unna for i første omgang. Etter sidebytte fikk de litt bedre tid, og dermed greide vi ikke helt å stå imot.

- Hvem var best på Valdres i dag?

- Det vil jeg si var Jonas Fugllien Hauge. Jonas har utviklet seg voldsomt denne sesongen, og i dag var han meget solid i midtforsvaret.

Med dette resultatet kan Valdres i beste fall bli nummer sju i avdelingen, dersom ikke noe helt spesielt skjer i siste serierunde. Siste seriekamp går mot Raufoss 2 på Blåbærmyra neste lørdag.

 

Laget:

Rafael Veloso, Jonas Fugllien Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen,Thomas Brekken, Roar Amundsen, Robert Frydenlund Rabben, George Edward Milner, Runar Brenden, Simen Høglien, Dan Rickard Mönell, Ola Adeyemo

Bytter: Charlie Adams inn for George Milner og Ryan Nelson for Ola Adeyemo ved pause.

Sander Rosendal for Robert Rabben (76)

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR