Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 24. september 2018 20:30
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
24. september 2018 20:30
Valdres FK  -  Kråkerøy
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Tverrliggeren stod i veien!

Det ble tap 0-1 for Storhamar i sesongavslutningen på Blåbærmyra i dag. Men tre skudd i tverrliggeren fra Anja Kampen Hamre forteller at valdrisene ikke hadde marginene på sin side i denne kampen. Bildet: Anniken Solheim, med Eva Kristin Skattebo i bakgrunnen.

Storhamars seiersmål kom etter 16 minutters spill på Blåbærmyra. Da fikk hedmarkingene et frispark fra vel 20 meter, som føk i mål over keeper Andrea Skattebo. Valdresjentene fikk ikke spillet til å sitte før pause, og det var altfor sjelden at pasningene nådde fram til mottaker. Men ett godt angrep fikk de til, som ble avsluttet med at Anja Kampen Hamre satte ballen hardt i tverrliggeren.

DSC_7055.JPG

Bare nesten - også denne gangen!

Etter sidebytte var hjemmelaget friskere, og produserte 4-5 gode sjanser. Anja kom på nytt igjennom og satte ballen i tverrliggeren, og det samme gjentok seg på frispark noe seinere. Hun spilte seg også til gode skuddposisjoner ved et par andre anledninger, men ballen ville ikke i mål.

DSC_7008.JPG

Kristin Bråten var sterk i duellene, og blant de beste på Valdres i dag.

Med dette resultatet gikk Storhamar forbi Valdres på tabellen og endte på 5. plass. Valdrisene måtte nøye seg med 6. plassen, men en plass blant de seks beste var også målsettingen for sesongen. Litt ergelig likevel når en var så nær en bedre plassering...

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 24.09 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Raufoss 2
Damer 3. div
lørdag 29.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kvik Halden
Norsk Tipping -ligaen
søndag 14.10 kl. 17:00
Valdres FK - Faaberg Fotball
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL