Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Valdres FK 3 - 1 Vestfossen
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Toppklubber vil se Valdres-spillere

Sesongens siste fotballkamp går på Blåbærmyra lørdag, da Valdres får besøk av andrelaget til Raufoss. To Valdres-spillere er i søkelyset til Tippeligaklubber nå ved sesongavslutningen: Rafael Veloso (bildet) og Ola Adeyemo.

Rafael Veloso skal i november trene med Vålerenga ei uke. Klubben skal først og fremst være på jakt etter en ny andrekeeper, og det skal være en portugisisk trener som har tipset Vålerenga. Veloso har kontrakt med Valdres FK ut sesongen 2018, så det vil eventuelt bli snakk om et salg til Oslo-klubben.

Også Ola Adeyemo er interessant for andre klubber. Lørdag kommer en representant for Sogndal til Blåbærmyra for å se engelskmannen. Adeyemos kontrakt med Valdres går ut ved sesongslutt, så han er fri til å reise dit han vil. Men det er i alle fall interessant å merke seg at Valdres FK kan fungere som et springbrett til toppfotballen, dersom spillerne selv er gode nok.

DSC_6257.JPG

Valdrisene er ellers sugne på revansje for 1-4 på Toten i vårsesongen. Raufoss 2, med tidligere Valdres-spiller Manuel Hervas som spillende trener, er alt klare for nedrykk. Men de vil nok også denne gangen by på god motstand, og Valdres må ta fram sitt beste om det skal bli seier. Blir det tre poeng så blir det trolig sjuendeplass på tabellen, men både Lokomotiv Oslo og Gjøvik-Lyn kan gå forbi med tap.

Så får vi håpe at den gode statistikken vi har mot Raufoss på Blåbærmyra holder også denne gangen.

Kampen begynner kl. 1400.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 19.08 kl. 15:00
Valdres FK - Toten
Junior elite
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL