Vard Haugesund - Valdres FK » Haugesund stadion » 24. august 2019 16:00
A-lag Herrer
Vard Haugesund - Valdres FK
Haugesund stadion
24. august 2019 16:00
Valdres FK 0 - 9 Fyllingsdalen
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Sivert Månum: 1 mål

Tredje strake for damene

Det var et strekt Fart-lag valdres møtte tirsdag, og hedmarkingene var da også spillemessig overlegne. Fart hadde ballen mye, men Valdres lå lavt og vant også denne gangen mange dueller. 0-1 ble det midt i første omgang ved Pia Wetlesen. Pia ble spilte igjennom, satte ballen i stolpen, men tok selv returen og ekspederte den i mål. Dermed Valdres-ledelse til pause.

Fart kom med enda mer trøkk i andre omgang, og ifølge trener Joakim Wiik var det et lite under at det ikke ble mål av det. Men keeper Andrea Skattebo gjorde flere gode redninger, og mange av avslutningene til Fart havnet også utenfor. Wiik sier også at Fart burde hatt straffe etter en klar felling, og slik sett var Valdres en smule heldige. Men da hjemmelaget presset som verrst slo Valdres kontra ved Hanne Bergene. Hun dro av et par spillere før hun kom alene med keeper og satte ballen i mål. Dermed endte kampen 0-2.

Joakim Wiik mener at kampen var årsbeste når det gjeldt den defensive delen av spillet. Jentene lå riktig og var godt organiserte. Dermed greide Valdres å slå en motstander som spilte bedre fotball enn de selv. Treneren trekker fram midtstopperne Line Lokreim Bolstad og Eva Kristin Skattebo på et lag der alle kjempet godt.

Med denne seieren er det klart at Valdres ikke kan havne under streken. Normalt sett skulle to lag rykket ned, men Joakim Wiik forteller nå at divisjonen kommer til å bli utvidet, slik at alle lag  sannsynligvis får tilbud om å fortsette. Joakim har visst det lenge, men det er først nå han har funnet tiden inne til å fortelle spillerne....

Siste hjemmekamp blir søndag, da Elverum er motstander. Med poeng her kan man håpe på en plass midt på tabellen for Valdres.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 31.08 kl. 16:00
Valdres FK - Fana
Norsk Tipping -ligaen
søndag 08.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kongsvinger 2
Damer 3. div
søndag 08.09 kl. 17:00
Valdres FK - Storhamar G19
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR