Tap i siste hjemmekamp

Valdres FK damer spilte sin siste hjemmekamp for året i dag, Det endte med 2-4 for Elverum etter at hedmarkingene ledet 1-0 til pause. Bildet: Anniken Solheim

Valdres har ingen grunn til å være fornøgd med førsteomgangen i dag. Laget greide ikke å få til noe pasningsspill, og framover gikk alt i en retning, nemlig mot Anita Strand. Men ettersom spillet ble så lite variert, hadde Elverum få problemer med å demme opp. Det var først i siste spilleminutt av første omgang at Valdres greide å få til noe framover. Imens hadde Elverum tatt ledelsen 1-0. Keeper Andrea Skattebo reddet et skudd fra kort hold, men greide ikke å holde ballen og returen gikk i mål.

Valdres-jentene hadde nok fått en preken av Joakim Wiik i pausa, for det ble adskillig mer fart i etter sidebytte. Men Elverum økte ledelsen på en kontring etter 58 minutter, og så ut til å ha full kontroll. Likevel ble det hektisk på slutten, med fire mål på de siste ti minuttene. Først reduserte Anita Strand med et hardt skudd fra omkring 16-meteren. Men Elverum økte igjen ledelsen etter frispark, før Gine Lundstein tok pent ned ballen inne i feltet og reduserte til 2-3. Da viste klokka 88 minutter, og Valdres øynet håp om poeng. Men istedet kunne Elverum kontre nok en gang, og alene med Andrea Skattebo hadde de en enkel jobb.

DSC_1711.JPG

Manon de Vries er ei ny, ung jente i stallen til Valdres FK.

Det var fortjent nok at Elverum tok alle poengene i dag, ettersom de lå over spillemessig det aller meste av kampen. Valdres-jentene skal ha ros for at de aldri ga opp, men manglet litt av trøkket som vi har sett tidligere i høst.

Årets siste kamp går borte mot Brumunddal neste søndag.