Tap for juniorene

G 19- laget tapte i dag 2-4 for Elverum hjemme på Blåbærmyra etter at det stod 0-2 til pause. Trener Ole Anders Ulven roser unggutta for å ha lagt ned en god innsats i kampen.

Gjestene fra Hedmark tok føringen etter 36 minutter. Valdres sov litt etter først å ha klarert en corner, med den følge at Elverum fikk operere fritt ved bakerste stolpe og sette ballen i mål. 0-2 ble det fire minutter seinere. Valdres-keeper Daniel Myhre kommer ut, men er uheldig og glipper ballen slik at Elverum har fri bane til mål.

0-3 ble det fire minutter etter sidebytte da Elverum vant i lufta og headet inn en corner. Men så våknet Andreas Nyhagen og reduserte to ganger for Valdres. Den første kom etter godt kombinasjonsspill med Marius Bråten, mens han på nummer to kom alene igjennom med keeeper.

Kampen stod nå og vippet. Valdres presset på og fikk til et bra trøkk mot Elverum-målet. Men et balltap på midten førte til at hedmarkingene kunne kontre, og med keeper på halvdistanse kunne de sette ballen i mål fra omkring 40 meter. Dermed endte det hele med 2-4, og Valdres er med det nederst på tabellen med tre poeng etter fire kamper.

Trener Ole Anders Ulven var tross tapet fornøyd med spillerne. - De la ned en stor innsats og spilte alt i alt en god kamp, mente han. Dette er et lag for de neste 2-3 åra, og vi bruker hver eneste kamp for å lære. Ulven roser laginnsatsen i kveldens kamp, men mener også at Andreas Nyhagen gikk foran de ca. 50 minuttene han var på banen.

Kommende helg spiller Valdres dobbeltkamp på Hedmarken, da det blir nye møter med Kongsvinger og Elverum.