Valdres FK - Skedsmo » Gjensidigebanen » 23. juni 2018 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Skedsmo
Gjensidigebanen
23. juni 2018 16:00
Valdres FK 2 - 1 Bjørnevatn
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 6 mål
Simen Høglien: 6 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Kan FuVo ødelegge statistikken?

11. oktober 2014 tapte Valdres 1-4 for Levanger på Blåbærmyra. Siden det er det ingen som har greid å hente tre poeng på Fagernes, men lørdagens motstander Funnefoss/Vormsud tar mål av seg til å ødelegge statistikken. Valdres på sin side viste gryende høstform mot Ull/Kisa mandag.

Bare ett poeng skiller de to lagene på tabellen, med Valdres såvidt foran. I vårens kamp vant FuVo 4-2 i en kamp der Øyvind Lund fikk rødt kort.

Trener Atle Johannessen er klar over at FuVo har to meget bra spisser, som kan stelle i stand trøbbel for de fleste forsvar. Det fikk f.eks. Hallingdal erfare da de tapte 10-0 borte på Funnefoss i juni. Men Valdres viste oppløftende forsvarsspill på mandag og gjør ventelig ingen endringer i forsvarsrekka. Det ligger heller ikke an til store forandringer på laget forøvrig, ettersom treneren var godt fornøyd med det han så på Jessheim.

Når det gjelder skader, så sliter Sebastian Stenqvist med ei tå og Ayouba Swaray er fortsatt ute. Men Swaray er på bedringens vei, og kan være klar til kampen mot Årdal neste helg. Ellers meldes det at Sondre Lunde kan være aktuell igjen for slutten av sesongen.

Det er ventet bra med folk på Blåbærmyra lørdag til det som blir en svært viktig kamp for begge lag. Drageberget mobiliserer sine mannskaper og Valdres Folkehøgskole stiller etter sigende med en stor tropp. Det er spådd godt vær, inngangen er gratis og dramatikk blir det garantert. Velkommen til høst-drama på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 23.06 kl. 16:00
Valdres FK - Skedsmo
Norsk Tipping-ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL