Kråkerøy - Valdres FK » Fredrikstad stadion » 26. mai 2018 14:00
A-lag Herrer
Kråkerøy - Valdres FK
Fredrikstad stadion
26. mai 2018 14:00
Valdres FK  8 - 1 Selbak
Valdres Storhall
Kyle Spence: 6 mål
Simen Høglien: 6 mål
Dominic McGiveron: 3 mål

Storseier mot Hauerseter

Hauerseter tok ledelsen på Blåbærmyra i ettermiddag, men siden ble det bare Valdres. En utvisning på stillingen 3-1 gjorde at Valdres fikk lett spill, og det endte til slutt med hele 7-1. Mark Doninger og Dan Mönell gjorde tre mål hver.

Bare åtte minutter var gått da lagkaptein Øyvind Lund mistet ballen i farlig posisjon. Hauerseter hadde en enkel vei til mål og satte inn 0-1. Men Valdres kom raskt til hektene og ti minuter seinere var det klart for utligning. Mark Doninger headet ballen i mål etter at Valdres først hadde hatt corner.

DSC_0837_edited-1.jpg

God hjemmedebut: Mark Doninger skåret tre mål og ble kåret til Valdres' beste i dag.

Valdres overtok nå spillet, og tok ledelsen ved Dan Mönell etter 25 minutter. Dan ble spilt fint igjennom, satte fart og gikk forbi siste forsvarspiller før han satte ballen kontant i mål. 3-1 ble det ved Doninger. , etter fint forspill av Mönell.

Kampen ble i realiteten avgjort etter 40 minutter, da Hauerseter fikk en spiller utvist etter å ha satt en albue i ansiktet på Thomas Brekken. Andre omgang ble derfor mye av en transportetappe for Valdres FK.

4-1 kom ved Øyvind Lund på  heading etter frispark fra Thomas Brekken. Øyvind Lunds fjerde skåring på rad!! 5-1: Doninger får god tid inne i feltet, vender opp og setter ballen i mål. 6-1: Dan går alene fra midtstreken og skårer sikkert.. 7-1; Dan etter forspill på høgresida ved William Nissen.

Trener Atle Johannessen satte innpå fire lokale ungdommer i andre omgang: William Nissen, Bjørnar Sæthershagen, Jonas Hauge og keeper Rune Østgård. Eneste minus ved kampen var et unødvendig gult kort til Jonas Jørgensen, noe som gjør at han må stå over neste helgs toppkamp mot Skedsmo.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 27.05 kl. 15:00
Valdres FK/Fagernes - Nordre Trysil / Fart 3
Damer 3. div
onsdag 30.05 kl. 19:30
Valdres FK - Faaberg
Junior elite
lørdag 02.06 kl. 16:00
Valdres FK - Strømsgodset 2
Norsk Tipping-ligaen avd. 2
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL