Knepent tap mot Lunner

Damene tapte 2-3 mot Lunner torsdag kveld, etter å ha ligget under 0-1 til pause. Dermed ser det fortsatt vanskelig ut med tanke på å beholde plassen i 3. divisjon.

Valdres kjempet godt mot Lunner og vant mange av duellene. Men hadelendingene hadde noe mer plan over angrepsspillet, og tok ledelsen på et fint angrep etter vel halvtimen. Valdres mistet gradvis noe av initiativet utover omgangen, og framover ble det litt for mye tilfeldigheter.

Men i andre omgang våknet valdrisene til live. Først utlignet Anita Strand da hun tok ned et oppspill og skjøt direkte i mål nede ved stolpen. Deretter gikk Valdres opp til 2-1 ved Eva Kristin Skattebo. Lunner greide ikke å avklare en corner, og Eva satte ballen kontant i mål.

Valdres hadde en god periode på omkring 25 minutter, men dessverre holdt det ikke inn. To mål ved Lunners raske spiss Tonje Hansen Boork avgjorde kampen til fordel for bortelaget.

Valdres ligger fortsatt såvidt over streken, men Storhamar på plassen bak har to kamper mindre spilt. Men søndag er det nye muligheter da Lillehammer kommer på besøk til Blåbærmyra.