Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Avgjørende kamper venter damene

Søndag greide damene 2-2 mot Lillehammer, etter å ha ligget under til pause. De neste to kampene vil trolig avgjøre om laget greier å holde seg i 3. divisjon.

Joakim Wiik vil nå lede damelaget resten av året sammen med Øyvind Nyhagen. Wiik er fornøyd med ett poeng i helgas kamp mot Lillehammer, og regner med at hvert poeng kan komme til å telle i kampen for å overleve. I søndagens kamp ledet Lillehammer til pause, men et straffespark ved Gine Lundstein bragte balanse i regnskapet. Gine studerer nå på Vinstra, og trenerne er glade for at hun igjen har meldt seg til tjeneste. Lillehammer tok igjen føringen kort tid etter, men fem minutter før slutt ordnet Sigrun Lunde Skattebo 2-2.

Dermed ligger Valdres fortsatt på åttende plass på tabellen, ett poeng foran Storhamar som pr. i dag ligger på nedrykksplass. Men Storhamar har en kamp mindre spilt, og har muligheten til å gå forbi våre jenter dersom de vinner sekspoengskampen mot Valdres kommende søndag. Skulle derimot Valdres vinne - og i tillegg ta poeng mot Raufoss på Blåbærmyra neste torsdag - ser det svært bra ut for oss.

Joakim Wiik er optimist med tanke på de gjenstående kampene.  -Vi har nå en skadefri tropp til disposisjon, og det er kamp om plassene for laget. Jeg tror vi tar de poengene som trengs, men vi har en jobb å gjøre først, avslutter Wiik.

Valdres FK - Toten
mandag 20.08 kl. 18:30