Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Lund så rødt da Valdres tapte

Lagkaptein Øyvind Lund ble sendt av banen like før pause da Valdres tapte 2-4 borte mot FuVo i dag. Trener Atle Johannessen er frustrert etter nok en kamp der han ikke fikk den responsen han ønsket fra laget.

Valdres-treneren hadde lagt opp til et høyt press fra start, men greide ikke å få valdrisene til å flytte beina tilstrekkelig fort. Dermed tok FuVo ledelsen både 1 og 2-0. Det var to lignende situasjoner, forteller Atle Johannessen, der Valdres gikk på hjemmelagets skudfinter. Nå reduserte Valdres riktignok til 1-2, da Brekken slo en corner på bakre stolpe som Sindre Veltun headet i mål. Men mot slutten av omgangen ble Valdres redusert til ti mann da Øyvind Lund la ned en FuVo-spiller inne i feltet. Straffe og rødt kort, mente dommer Hakan Catalgøl fra Løvenstad. Catalgøl dømte også Valdres i forrige bortekamp, mot Aurskog-Høland, også da ble det straffe i mot.

I andre omgang reduserte Dan Mönell til 2-3, og Valdres hadde flere muligheter til å utligne. Like før slutt ble Andreas Nyhagen revet ned veg mot mål, men dette mente dommer Catagøl bare kvalifiserte til gult kort. Isteden kontret FuVo kort etter og satte inn 4-2 via Albert Asbjørnsen i Valdres-forsvaret.

Trener Atle Johannesen var som nevnt meget frustrert etter kampen, frustrert over at han ikke greide å få spillerne til å opptre som han ønsket.  Han mente likevel at laget gjorde en bra andreomgang med ti mann. Og alt på onsdag blir det en mulighet til å revansjere nederlaget, da Årdal kommer på besøk til Blåbærmyra. Tross tapet holder Valdres fortsatt tredjeplassen på tabellen.

Toppskårer Aidan Hawtin måtte stå over kampen i dag pga. kneskade, mens Erlend Sæbu var opptatt med konfirmasjon.

Valdres FK - Toten
mandag 20.08 kl. 18:30