Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Gamle kjenninger i vårens siste hjemmekamp

Lørdag kl. 16 kommer Kongsvinger 2 på besøk til vårens siste hjemmekamp. Sondre Lunde (bildet t.h.)og Simen Høglien spiller trolig fra start, mens Ayouba Swaray starter på benken.

Trener Atle Johannessen har varslet at det blir endringer i startelleveren fra forrige kamp mot Flisa. Johannessen har ikke bare vært fornøyd med holdninger og innsats den siste tida, og han har nå en uvanlig stor stall å velge fra. Høglien kom innpå i andre omgang mot Flisa, og gjorde ifølge Johannessen en god figur. Trolig blir det derfor en plass fra start på midtbanen sammen med Sondre Lunde. Begge er spillere med erfaring fra 2. divisjon. Sondre Lunde spilte sist for Valdres sesongen 2012, mens Høglien som vi husker gjorde comeback på høsten i fjor.

DSC_0745.JPG

Får vi se ham slik igjen?

Valdres har nå falt ned til en fjerdeplass på tabellen, og trenger tre poeng for ikke å havne under streken. Motstander Kongsvinger 2 ligger på 12. plass med 6 poeng. Førstelaget til KIL spiller kamp mot Fredrikstad på søndag, så ventelig er det et ungt lag glåmdølene stiller med.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR