Etterlengtet borteseier!

Trener Atle Johannessen valgte å starte med Dan Mönell på topp lørdag, med Sebastian Stenqvist og Ayouba Swaray på sidene.  Det var var samspill mellom disse to som gjorde at Stenqvist kunne heade Valdres i ledelsen i første omgang.

Etter pause startet Valdres slapt. Valdrisene var tafatte og mistet initiativet i kampen, forteller Atle Johannessen. Hjemmelaget utlignet på straffe etter at en valdresspiller hadde vært for nærgående inne i straffefeltet. - Grei straffe, ifølge Johannessen, som Raivo i Valdres-målet nesten reddet.

Etter dette greide Valdres å gire om, og tok igjen ledelsen etter en oppvisning i godt pasningsspill. Minst ti trekk på rad endte i at Flaten kunne servere en pasning som Ayouba ekspederte i mål på bakre stolpe. Slutten på kampen gå mange overgangsmuligheter for Valdres. Ti minutter før slutt dro Dan Mönell seg fri, leverte et skud som keeper reddet halvveis, men returen gikk i en Gran-spiller og i mål. Dermed 1-3, som også ble sluttresultatet.

Atle Johannessen fremhever Raivo Varazinskis og Jonas Jørgensen som de fremste i kampen. Johannessen gjorde fem bytter i andre omgang, og benyttet dermed alle utespillerne i troppen.

Med dette klatret Valdres opp til tredjeplass på tabellen, ettersom FuVo bare fikk med seg ett poeng fra Årdal. Vårsesongen blir avsluttet med kamp mot Sander førstkommende lørdag.

Valdres FK: Raivo Varazinskis, Erlend Flaten, Sondre Lunde, Thomas Brekken, Andreas Nyhagen, Jonas Jørgensen, Sam Humphreys, Øyvind Lund, Sebastian Stenqvist, Ayouba Nedike Swaray, Dan Mönell
Innbyttere: Anders Grøndahl, Kasper Dyve, Albert Asbjørnsen, Erlend Sæbu, Sindre Lokreim Bolstad