Stenqvist avgjorde

Valdres slo Ull/Kisas andrelag 2-0 på Blåbærmyra mandag kveld. Med Dan Mönell og Aidan Hawtin ute, tok Sebastian Stenqvist ansvar og satte inn de nødvendige skåringene.

Dan Mönell måtte stå over kampen i dag pga. sjukdom. Bedre ble det ikke av at Valdres' andre toppskårer, Aidan Hawtin, måtte gi seg før ti minutter var gått. Engelskmannen så ut til å ha fått en vridning i kneet, men greide i alle fall å gå av banen for egen maskin.

Valdres hadde ballen kanskje i 75% av tida i kveld. Men et svært ungt Ull/Kisa-lag la seg kompakt bakpå, og det var vanskelig for valdrisene å spille seg igjennom. Men etter 23 minutter ble Sebastian Stenqvist spilt fint fri i feltet, og svensken gjorde ingen feil.

DSC_9271.JPG

Joakim Halvorsen startet på topp i kveld, og var involvert i 1-0 målet.

Midt ut i andre omgang var han frampå igjen, denne gangen med en skåring som løftet stemningen på Blåbærmyra til de store høyder. Stenqvist brukte teknikken sin til å ta ned ballen inne i feltet, og sendte den i mål med et elegant hælspark. Dermed 2-0 og en sikker seier for Valdres.

Gjestene fra romerike skapte ikke mye framover i kveld. Valdres hadde god kontrtoll i forsvar, der Øyvind Lund vant de fleste duellene og Jonas Jørgensen ryddet opp i det som kom lenger bak. Jørgensen ble da også kåret til dagens beste.

Nå venter treningsleir i Røn, før gutta gir seg i kast med en vanskelig bortekamp på naturgras mot Funnefoss/Vormsund. Ettersom Flisa i kveld tapte 2-3 mot LSK 2, er det nå bare 2 poeng opp til tabelltoppen.