Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 24. september 2018 20:30
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
24. september 2018 20:30
Valdres FK  -  Kråkerøy
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Knuste serielederen!

Valdres feide serieleder Kongsvinger av banen med 4-0 på Blåbærmyra søndag. Juniorene skapte en mengde sjanser og viste til tider feiende fin fotball. Bildet: Marius Bråten

Valdres førte kampen mot Kongsvinger fra avspark, men det varte til 34 minutter før det ble skåringer. Kongsvingers forsvar og keeper var merkelig passive på et innlegg fra siden, og Sondre Evensen utnyttet nølingen til å krangle ballen over streken. To minutter seinere tok Kasper Dyve fram frisparkfoten: Skuddet fra 25 meter skrudde over muren og inn i hjørnet forbi keeper. Dermed 2-0 til pause.

DSC_8922.JPG

Kasper Dyve blir gratulert med 2-0.

Valdres skapte en mengde sjanser i begynnelsen av andre omgang, og 3-0 ble det da vel kvarteret var spilt. William Nissen fikk et fint gjennomspill, kom alene mot keeper og gjorde ingen feil. Kongsvinger på sin side spilte seg også til et par feite sjanser i andre omgang, men keeper Knut Ole Ranheim var i praktslag og avviste alle forsøk. Spikeren i Kongsvinger-kista satte Bendik Strand Moen ti minutter før slutt, da han fikk et gjennomspill, tok ballen på direkten og lobbet elegant over gjestenes keeper og i mål.

Det var mye å glede seg over hos Valdres i dag. Midtbanen var flinke til å spille ballen raskt i bakrom, og Kongsvingers forsvar greide ikke å henge med. Det skal dog legges til at dagens Kongsvinger-lag nok ikke var det sterkeste klubben kunne stille.

Trener Ole Anders Ulven ble etter kampen spurt om han har ambisjoner om å vinne eliteserien og dermed rykke opp til Interkretsserien neste år, men svaret var kontant:

- Nei.

 Lagoppstilling:

Knut Ole Ranheim, Marcus Hermundstad, Tore Solsten Før, Jonas Hauge, Lars Emil Sætrang, Kasper Dyve, Sindre Lokreim Bolstad, Andreas Nyhagen, William Nissen, Joakim Halvorsen og Sondre Evensen.

Inn i andre omgang: Tautvydas Juocys, Marius Bråten og Bendik Strand Moen

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 24.09 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Raufoss 2
Damer 3. div
lørdag 29.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kvik Halden
Norsk Tipping -ligaen
søndag 14.10 kl. 17:00
Valdres FK - Faaberg Fotball
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL