A-lag Herrer
Valdres FK 1 - 3 Bergen Nord
Valdres Storhall
Federico Giordano: 2 mål

Klart for årets kamp på Blåbærmyra

Feiringen av årets nasjonaldag starter 16. mai kl. 16 på Blåbærmyra. Våre venner og rivaler fra Hallingdal deltar i festlighetene, og har lovet å gjøre sitt beste for å spolere feiringen for valdrisene. Bildet: Sebastian Stenqvist 

                 th.jpg

 Hallingdal FK har svingt i prestasjonene så langt i vår, men tok en solid seier med 4-0 mot Kongsvinger 2 i forrige runde. Det har vært en del skader og sjukdom i laget i vår, men det har begynt å rette seg for hallingene, og mot Kongsvinger leverte laget årsbeste. Hallingene er derfor optimistiske med tanke på å levere en "skrell" på Blåbærmyra.

I fjor gikk Valdres seirende ut av begge oppgjørene: 4-0 på Gol 16. mai og 4-2 på Fagernes på høsten. Men Hallingdal har proklamert at de " skal ofre alt for å få revansje fra i fjor mot storfavoritten Valdres".

Hallingdal må greie seg uten en av nøkkelspillerne på Blåbærmyra, ettersom Marcus Thorberg har pådratt seg tre gule kort. Hos Valdres er lagkaptein Øyvind Lund trolig ute med skadet fot. Thomas Brekken sliter også med foten, men trolig er det ikke verre enn at han stiller.

Seier til Valdres gir bare 1,25 i odds hos spilleselskapet Nordic Bet, mens en borteseier gir hele 6,26 ganger pengene.

Det er spådd strålende sol og 14 grader i morgen ettermiddag, så det er ingen grunn til å sitte heime!

                       

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 27.04 kl. 15:00
Valdres FK - Vestfossen
Norsk Tipping -ligaen
søndag 05.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum
Damer 3. div
tirsdag 07.05 kl. 19:30
Valdres FK - Brumunddal G19
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR