Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Valdres FK 3 - 1 Vestfossen
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Kan Valdres ta sin femte strake?

Valdres har hatt en god start på sesongen, med fire seire av fire mulige. Lørdag er det muligheter til å forlenge seiersrekken, men det er en svært god motstander som står på den andre halvdelen. Atle Johannessen holder fortsatt Skedsmo som favoritt til å vinne avdelingen.

Skedsmo har ett tap så langt i årets serie: Det var mot nabo Hauerseter (0-1), i en kamp der Skedsmo etter eget utsagn hadde ballen i 80-90% av tida. Men forrige helg kom laget sterkt tilbake og ga Hallingdal bank med hele 6-1. Skedsmo spiller 4-3-3 formasjon og har en stor og sterk spiller på topp. - En lei motstander, sier Atle Johannessen, men det bør bli en jevn og spennende kamp på Blåbærmyra.

For Valdres er Joakim Halvorsen uaktuell etter et overtråkk. Johannessen håper å ha ham klar igjen til oppgjøret mot Hallingdal 16. mai. Sindre Brekke Veltun og Erlend Flaten har vært småsjuke denne uka, og er følgelig usikre. Framover på banen ser det bedre ut, her er alle friske og fit for fight!

Det er spådd 13 varmegrader, delvis sol og rolige vindforhold lørdag ettermidag. Publikum bør derfor kjenne sin besøkelsestid å benytte denne sjeldne anledningen til å oppleve Blåbærmyra i godvær!

Godværet varer nok også til søndag, da damene gjør et nytt forsøk på å ta sine første poeng for sesongen. Motstander er Sander/Skarnes, som står med en uavgjort og et tap så langt i år. Kampen på Blåbærmyra starter kl. 14.

DSC_4633.JPG

Fra fjoreårets kamp mot Sander/Skarnes på Blåbærmyra, som gjesten vant 1-0.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 19.08 kl. 15:00
Valdres FK - Toten
Junior elite
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL