Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Hjemmekamp for damer og herrer

Damene fortsetter jakten på sin første seier søndag. Motstander er Storhamar, som står med to seire og to tap så langt. Valdres-jentene har vært og er fortsatt plaget med skader på sentrale spillere, og røk hele 1-6 mot Lillehammer forrige helg. Men på en god dag skal de kunne måle seg med Storhamar og kanskje komme seg vekk fra bunn-plassen.

Herrene møter Ull/Kisa 2 på mandag. Trener Atle Johannessen melder at Thomas Brekken og Sebastian Stenqvist er tvilsomme til kampen. For Brekken sin del er det foten som er problemet, mens Stenqvist har vært i Sverige og foretatt en tann-operasjon. Kaptein Øyvind Lund er drrimot friskmeldt og klar til kamp.

Det er også nye - eller rettere sagt gamle - spillere på veg til Valdres. Den første er Simen Høglien, som vi jo kjenner godt fra før. Simen spilte høstsesongen for Valdres i fjor, og har forøvrig mange år i klubben. Han er ikke aktuell for kampen mot Ull/Kisa, ifølge Johannessen, men vil bli en fin forsterkning til troppen framover. To andre forhenværende Valdres-spillere er også på veg, men ettersom kontraktene ikke er underskrevet ønsker ikke Johannessen å gå ut med navnene ennå. Men begge de to vil helt klart styrke første-elleveren til Valdres.

Ull/Kisa 2 tapte forrige kamp med 2-6 mot Skedsmo, etter å ha hatt uavgjort til pause. Tomålsskårer Mattis Nerheim var uheldig og pådro seg brudd i foten, og må følgeleig stå over mot Valdres. Tidligere Valdres-spiller Edmir Asani er ute med lyskestrekk, og blir derfor ikke å se på Blåbærmyra. Førstelaget til Ull/Kisa spiller ellers kamp i Obos-ligaen mot Jerv søndag kl. 18.

Valdres FK - Toten
mandag 20.08 kl. 18:30