Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Hjemmekamp for damer og herrer

Damene fortsetter jakten på sin første seier søndag. Motstander er Storhamar, som står med to seire og to tap så langt. Valdres-jentene har vært og er fortsatt plaget med skader på sentrale spillere, og røk hele 1-6 mot Lillehammer forrige helg. Men på en god dag skal de kunne måle seg med Storhamar og kanskje komme seg vekk fra bunn-plassen.

Herrene møter Ull/Kisa 2 på mandag. Trener Atle Johannessen melder at Thomas Brekken og Sebastian Stenqvist er tvilsomme til kampen. For Brekken sin del er det foten som er problemet, mens Stenqvist har vært i Sverige og foretatt en tann-operasjon. Kaptein Øyvind Lund er drrimot friskmeldt og klar til kamp.

Det er også nye - eller rettere sagt gamle - spillere på veg til Valdres. Den første er Simen Høglien, som vi jo kjenner godt fra før. Simen spilte høstsesongen for Valdres i fjor, og har forøvrig mange år i klubben. Han er ikke aktuell for kampen mot Ull/Kisa, ifølge Johannessen, men vil bli en fin forsterkning til troppen framover. To andre forhenværende Valdres-spillere er også på veg, men ettersom kontraktene ikke er underskrevet ønsker ikke Johannessen å gå ut med navnene ennå. Men begge de to vil helt klart styrke første-elleveren til Valdres.

Ull/Kisa 2 tapte forrige kamp med 2-6 mot Skedsmo, etter å ha hatt uavgjort til pause. Tomålsskårer Mattis Nerheim var uheldig og pådro seg brudd i foten, og må følgeleig stå over mot Valdres. Tidligere Valdres-spiller Edmir Asani er ute med lyskestrekk, og blir derfor ikke å se på Blåbærmyra. Førstelaget til Ull/Kisa spiller ellers kamp i Obos-ligaen mot Jerv søndag kl. 18.

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Bergen Nord