Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Bare nesten for juniorene

Det ble jevnt og dramatisk da Valdres og Lillehammer møttes til første runde i Telenor Cup onsdag kveld. Det avgjørende målet kom på overtid av overtida, - og gikk dessverre til Lillehammer. Bildet: Bare nesten - også for Lars Emil Sætrang.

Valdres stilte et godt lag i kveld, med blant annet Erlend Sæbu og Erlend Flaten, som vanligvis er å se i startelleveren til A-laget. Men det var også et meget bra lag vi møtte denne gangen: Lillehammer viste seg som et ballsikkert og temposterkt lag som var vanskelig å spille ut.

Om kampen er det å si at den var jevn både i spill og sjanser, og kunne tippet begge veier. Knut Ole Ranheim spilte en meget bra kamp i Valdres-målet, og ryddet opp i det meste. Men Lillehammer hadde også en god keeper, så dermed ble resultatet 0 - 0 etter ordinær tid.

DSC_8235.JPG

Erlend Sæbu dominerte i lufta

I ekstraomgangene på 2x5 minutter var lillehamringene et lite hakk sprekere enn våre gutter. Det resulterte i en del cornere og halvsjanser. Like før 2.ekstraomgang var over fikk Lillehammer corner, som ble slått inn i feltet og headet kontant i mål fra 7-8 meter. Dermed ble publikum snytt for straffespark-konkurranse, mens Lillehammer kunne kunne juble for skåring i siste sekund.

Tross tapet spilte Valdres en bra kamp, og med litt mer presisjon framover kunne resultatet fort vært et annet.DSC_8331.JPG

Knut Ole Ranheim spilte sin kanskje beste kamp for Valdres så langt.

Valdres FK: Knut Ole Ranheim, Lars Emil Sætrang, Ørjan Vilhelmshaugen, Erlend Flaten, Jonas Hauge, Erlend Sæbu, Kasper Dyve, Sindre Lokreim Bolstad, Andreas Nyhagen, William Nissen og Sondre Bøhn Evensen

Bytte: Marius Bråten inn for Andreas Nyhagen (78)

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR