Snø ingen hindring!

Valdres lot seg ikke affisere av snøbygene og slo Lillestrøm 2 med 3-1 i kveld. Dan Mönell (2) og Aidan Hawtin var igjen målskårere.

Det er sjelden med  snøbyger under seriekampene på Blåbærmyra, men mandag kveld snødde det til tider tett. Heldigvis var bygene kortvarige, og spillerne lot seg ikke affisere i nevneverdig grad. Både dansker og engelskmenn har vært ute en vinterdag før!

DSC_7715.JPG

Valdres åpnet forrykene, og kjørte over Lillestrøm det første kvarteret. Men mål ble det ikke av de store sjansene. Istedet kom Lillestrøm inn i kampen, og hadde mye av banespillet. Men da publikum så smått begynte å innstille seg på en målløs første omgang, gjorde Dan Mönell noe så uvanlig som å heade ballen i mål. Mönells første skåring med hodet (?), i alle fall for Valdres! Et par minutter seinere ble Aidan Hawtin spilt fin fri av landsmann Sam og satte ballen hardt mellom beina på LSKs keeper.

Lillestrøm tok godt tak i Dan Mönell, men greide ikke å hindre svensken i å skåre to ganger.

Etter pause fortsatte Valdres kjøret, og satte  inn 3-0 etter 53 minutter. Igjen var det Dan Mönell som var frampå, denne gangen etter at keeper hadde måttet gi retur på et hardt skudd fra Anders Grøndahl. Som i første omgang tok LSK noe over etterhvert, og produserte både sjanser og ett mål. Valdres på sin side kom til sjanser på løpende bånd, men flere skåringer ble det ikke.

Valdres hadde god kontroll på et ungt Lillestrøm-lag i kveld, men effektiviteten må nok opp skal det bli like mange poeng framover.