Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Snø ingen hindring!

Valdres lot seg ikke affisere av snøbygene og slo Lillestrøm 2 med 3-1 i kveld. Dan Mönell (2) og Aidan Hawtin var igjen målskårere.

Det er sjelden med  snøbyger under seriekampene på Blåbærmyra, men mandag kveld snødde det til tider tett. Heldigvis var bygene kortvarige, og spillerne lot seg ikke affisere i nevneverdig grad. Både dansker og engelskmenn har vært ute en vinterdag før!

DSC_7715.JPG

Valdres åpnet forrykene, og kjørte over Lillestrøm det første kvarteret. Men mål ble det ikke av de store sjansene. Istedet kom Lillestrøm inn i kampen, og hadde mye av banespillet. Men da publikum så smått begynte å innstille seg på en målløs første omgang, gjorde Dan Mönell noe så uvanlig som å heade ballen i mål. Mönells første skåring med hodet (?), i alle fall for Valdres! Et par minutter seinere ble Aidan Hawtin spilt fin fri av landsmann Sam og satte ballen hardt mellom beina på LSKs keeper.

DSC_7885_edited-1.jpg

Lillestrøm tok godt tak i Dan Mönell, men greide ikke å hindre svensken i å skåre to ganger.

Etter pause fortsatte Valdres kjøret, og satte  inn 3-0 etter 53 minutter. Igjen var det Dan Mönell som var frampå, denne gangen etter at keeper hadde måttet gi retur på et hardt skudd fra Anders Grøndahl. Som i første omgang tok LSK noe over etterhvert, og produserte både sjanser og ett mål. Valdres på sin side kom til sjanser på løpende bånd, men flere skåringer ble det ikke.

Valdres hadde god kontroll på et ungt Lillestrøm-lag i kveld, men effektiviteten må nok opp skal det bli like mange poeng framover.

Dan Mönell ble kåret til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR