Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Skjetten  -  Valdres FK
Skjetten stadion
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Sløste, men vant

Valdres sløste med sjansene, men det holdt likevel til en 3-0 seier mot Sander. Det var aldri tvil om hvor poengene kom til å havne i seriepremieren.

Det var underholdende i første omgang på Blåbærmyra. Valdres kjørte på med stort tempo og mange sjanser. Men også gjestene fra Odalen var nære på ved flere anledninger tidlig i kampen. Eetter 7 minutter fikk Valdres straffe, og de fleste regnet med 1-0, men skuddet var hverken hardt eller spesielt godt plassert. Dermed reddet Sanders keeper uten altfor store vanskeligheter.

DSC_7205.JPG

Aidan i farta

Det varte helt til 35 minutter før skåringen kom. Fint Valdres-spill åpnet gjestenes forsvar, Aidan Hawtin fikk fin skuddposisjon fra 12 meter og satte ballen via en Sander-forsvarer og i mål. Bare minutter senere kom dagens fineste angrep, da Sebastian Stenqvist spilte Dan Mönell nydelig fri, og Dan banket ballen i mål. Dermed 2-0 til pause, men det burde vært mye mer.

Valdres fortsatte det sjanseskapende spillet etter pause, og vi så ballen i mål ved flere anledninger. Men etter et kvarters spill sovnet kampen inn, og den siste halvtimen ble en nokså udramatisk affære. Valdres produserte en rekke cornere, men det ble bare nesten. Herlt til tre minutter på overtid, da Sam Humphreys kom fint igjennom og satte inn 3-0.

DSC_7192.JPG

 Valdres hadde god kontroll kampen igjennom, og bortsett fra de første ti minuttene var gjestene fra Odalen sjelden noen trusel mot Raivo i Valdres-målet. Men avslutningene må nok opp på et annet nivå skal det være muligheter mot Tippeligaens beste forsvar på onsdag.

Drageberget kåret Sindre Veltun (bildet) til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
søndag 02.09 kl. 13:00
Valdres FK - Gran
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL