Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 24. september 2018 20:30
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
24. september 2018 20:30
Valdres FK  -  Kråkerøy
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Ny smell for damene

Damelaget gikk på sitt tredje strake tap da Kjellmyra kom på besøk lørdag. Gjestene fra Solør vant 4-1, etter at det stod 2-0 til pause.

Kampen på Blåbærmyra startet tjue minutter etter planen pga. snødekt bane lørdag. Men Karl Hope stilte sporty opp og ryddet banen, slik at det var greie spilleforhold da kampen først kom i gang.

Spillemessig var det jevnt i begynnelsen, men Kjellmyra var farligst framover på banen. Valdres greide ikke å få til noen samhandling i angrep; det endte som oftest med mer eller mindre håpløse skudd fra lang distanse. Men selv om det var snø på Blåbærmyra lørdag, dukket det aldri opp noen julenisse! Istedet tok Kjellmyra ledelsen 1-0 etter at en corner ble headet bakover og gikk inn ved bakerste stolpe (bildet under). 2-0 til gjestene kom på et skudd fra 16-meteren som gikk via stanga og inn.

DSC_8078.JPG

Andre omgang var knapt kommet i gang da gjestene puttet på sitt tredje. Det var et høyt skudd fra distanse. Etter dette greide Valdres å ta tak i kampen, og begynte å vise angrepsspill av bra kvalitet. Etter 68 minutter kom kampens beste prestasjon da Sigrun Lunde Skattebo sendte i veg et skudd fra 20 meter, som skrudde seg opp i vinkelen bak Kjellmyras keeper. Valdres hadde flere angrep som kunne gitt ytterligere reduksjon, men istedet var det solungene som la på til 4-1 etter 79 minutter. Et innlegg fra høyre så det ut til at keeper Thea Sandsengen hadde god kontroll på, men istedet landet ballen i beina på en Kjellmyra-spiller, som hadde små problemer med å skåre.

Valdres stilte noe redusert lørdag, da nøkkelspillere som Anja Kampen Hamre, Andrea Kjeldsrud (skadet) og Anita Strand (ferie) manglet. Det jentene kan ta med seg fra denne kampen, er at de klarte å løfte seg i andre omgang og at de da begynte å produsere sjanser. Men jentene fra Kjellmyra vant en fortjent seier og viste stor glede over tre poeng.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 24.09 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Raufoss 2
Damer 3. div
lørdag 29.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kvik Halden
Norsk Tipping -ligaen
søndag 14.10 kl. 17:00
Valdres FK - Faaberg Fotball
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL